Ik heb het gehaald! #nachtvandevluchteling2018

Na vannacht heb ik nog meer respect gekregen voor die miljoenen vluchtelingen die duizenden kilometers moeten lopen om in veiligheid te komen! Vergeleken met hun soms wel 5000 kilometers in erbarmelijke omstandigheden waren mijn 40 kilometer in het veilige Nederland natuurlijk niets.
Het was dan ook hartverwarmend om vluchtelingen langs de kant van de weg te zien staan, om ons aan te moedigen.

Respect
Met mijn goed gevulde maag, genoeg drinken bij me, en mensen die ons powerbars toestopten, waren de eerste 20 kilometer een makkie. Daarna werd het lastiger, want geloof me, met blaren zo groot als je hiel is iedere stap een klein helletje. Maar uit respect voor alle vluchtelingen zullen jullie me daar vanaf nu nooit meer over horen!

Dank
En natuurlijk heel veel dank aan mijn sponsors: 518 euro! Met zijn allen hebben we maar mooi ruim 1,6 miljoen euro opgehaald. En met dat bedrag kan Stichting Vluchteling aan bijna 24.000 gezinnen noodhulp geven!

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *